T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi

Uzman Öğretmen Dr. İbrahim YILMAZ - Okul Müdürü / Doktora

Okul Müdürümüz Sayın Dr. İbrahim YILMAZ’ın Selamlama Yazısı

İKHAL’nin Kıymetli Ailesi; hepinizi içten muhabbetlerimle selamlıyorum. 

Selamlamamın girişinde; Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi minnetle ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Halen hayatta olan gazi öğretmenlerimize sağlıklı ömürler diliyorum. 

04/09/2019 tarihi itibariyle okulumuzda göreve başlamış bulunmaktayım. Bu onurlu görevi yüz akımızla sürdürmeyi temenni ederim. 

Bu göreve layık gören devlet büyüklerimize şükranlarımı sunarım. Sizlerin de desteği ile inşaallah hüsnü kabullerini boşa çıkartmayacağız. 

Bugün İKHAL artık ülkemizin köklü okulları arasında yer almaktadır. Bu gurur hepimizindir. Okulumuzun bu güçlü geleneğine sahip çıkarak adım adım yol alacağız. Bu vesile ile bu vakte kadar emeği geçen bütün idareci, öğretmen ve hizmetli emekçilerimize okulumuz adına teşekkür ederim. 

Kıymetli Meslektaşlarım, İKHAL için şimdiye değin takdir edilir bir gayret sarf ettiniz. Bu gayretleriniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de beraber uyumlu bir şekilde çalışacağımız ümidindeyim. Açık yüreklilikle söylüyorum ki kaygılarınız, kederleriniz bizim de kaygı ve kederimizdir. 

Sayın Velilerimiz, İKHAL, siz özverili velilerimizin destekleri ile bu topraklar için her daim katma değer üretti. Bu durumu, bir eğitim gönüllüsü olarak 2000’lerden bugüne imrenerek gözlemledim. İnanıyorum ki maddi – manevi varlığınız ile eliniz yine okulumuz üzerinde olacaktır. Bu keyfiyetinizi önemsiyoruz ve anlamlı buluyoruz. Hiç kuşkunuz olmasın ki bu noktadaki iyi niyetleriniz, teşebbüsleriniz ve paylaşımlarınız bizde karşılık bulacaktır. 

Sevgili Öğrenciler, sizleri isabetli tercihinizden dolayı tebrik ve takdir ediyorum. Doğru zamanda doğru yerdesiniz. İKHAL’in varlık sebebi olarak sizlerin okulumuzu sahiplenmesi bizlerin biricik kıvancıdır. Bilmelisiniz ki bu okulun enerji kaynağı ve mayası sizlersiniz. Okul İdaresini – Öğretmenleri – Velileri – Diğer Okul Paydaşlarını bir araya getirip sinerji çıkartmak sizlerin aklına, terbiye edilmiş zekanıza ve temiz kalplerinize emanettir. Bu zor vazifeyi başaracağınıza gönülden inanıyoruz. Sizlerin başarısı için bizlere düşen maddi – manevi ne pay var ise Okul İdaresi, Öğretmenlerimiz, Çalışanlarımız ve Okul Aile Birliğimiz ile sizlerin yanındayız. Omuz omuza yol alacağız. Yolun sonunda gönlünüzdeki hedeflere ulaşmanız samimi dileğimizdir. 

Değerli mezunlarımız, sizlerin her biri, bu müessesenin gönül elçilerisiniz. Şüphesiz öğrenim esnasında okulumuzda acı ve tatlı hatıralarınız olmuştur. İş hayatında da tecrübe ediyorsunuz ki geride kalan acı-tatlı ne varsa insana değer katıyor. Bu tecrübenin zenginliğiyle kendinizde güç buluyorsunuz. Her daim güçlü kalmanızı dileriz. Sizler güçlü ve başarılı olun ki bir pencereniz de her zaman İKHAL’e açık kalsın. Kendinizi bu müesseseye ait hissetmeye lütfen devam ediniz.   

Kıymetli İKHAL Ailesi, üzerimizde emanet olan bu makamların kapısı her daim sizlere açıktır. Paylaşım, istek ve katkılarınızı vakitlice dile getirmekten çekinmeyiniz. Sağlıcakla kalınız.

Dr. İbrahim YILMAZ

Okul Müdürü