KARTAL LİSELER ARASI 9. SCRABBLE TURNUVASI

Okulumuz  ingilizce kulübü tarafından düzelenen ve bu yıl 8.cisi yapılacak olan Kartal İlçesi  liseler arası SCRABBLE turnuvası başlamıştır.  Katılan tüm okullara başarılar dileriz.

Geleneksel hale getirdiğimiz Kartal İlçesi Liseler arası 9.Scrabble Turnuvası 08 Mart 2016 Salı günü başladı. İngilizce Öğretmenimiz Halil İbrahim Yurtseven'in rehberliğinde öğrencilerimizin İngilizce dersine ilgilerini artırmak, kelime hazinelerini genişletmek, boş zamanlarında öğrenerek oyalanabilecekleri bir hobi kazandırmak, ergenlik problemlerinden ve zararlı alışkanlıklardan kaçınabilecekleri ve deşarj olabilecekleri bir alan kazandırabilmek, ilçemizde bulunan diğer okullarla ilişkilerini geliştirmek, takım çalışmasının önemini kavratmak ve özgüven geliştirebilmek, ilçemizde bulunan diğer okullarla ilişkilerini geliştirmek, takım çalışmasının önemini kavratmak amacıyla düzenlenen turnuvada ilçemiz okullarından 78 öğrencimiz, altı turda yarışacaklar.

Yayın: 18.03.2016 - Güncelleme: 19.01.2020 11:30 - Görüntülenme: 1283