Etiket Sonuçları: istanbul mem

Ekm

İKHAL Veli Akademilerin ilki Akademik Başarı ve Meslek Seçimi konusu ile başlıyor.

Okul Rehber Öğretmenimiz Aysel Terzioğlu'nun semineri 25 Ekim 2021 Pazartesi Saat 19.00'da çevrimiçi olarak gerçekleşecektir.

Etkinliğin erişim bilgileri, Meeting ID: 5111856883 Passcode: 10987

Ekm

Kazanım Değerlendirme Uygulaması; tam gün eğitim yapan okullarda saat 09.00'da, ikili eğitim yapan okullarda sabahçı grup saat 09.00'da ve öğlenci grupta ise 14.00'te gerçekleştirilecektir.

Eyl

Sayın Veli, Sevgili Öğrenci;

2021 Öğretim Yılı hazırbulunuşluk sınavları 18-19 Eylül 2021 tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günleri uygulanacaktır.

Sınavlara EBA üzerinden öğrencilerimiz kendi hesapları ile giriş yapacaklardır.

Sınavların sonuçları not vs. ile değerlendirilmeyecektir. Sonuçlar öğrencilerimizin kazanım eksiklerinin tespitine yöneliktir.

Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin sınav sonuç durumlarına göre öğretim programlarında güncelleme yapacaktır.

Eyl

Yeni açılacak Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde eğitim almak isteyen adaylar elektronik ortamda yapılacak sınavlara başvurularını 26 Eylül'e kadar yapabilecek.

Ağu

İstanbul Ölçme Değerlendirme Merkezimiz öğretmenlerimizin ölçme değerlendirme alanında farkındalıklarının geliştirilmesi amacıyla seminerler düzenliyor.