İKHAL - BUNKASAİ Etkinliği

Sevgili Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi Topluluğu,

Okulumuz, bilim ve teknolojiye olan ilgisini her geçen gün artıran öğrencilerimizin yeteneklerini desteklemek ve uluslararası iş birliklerini güçlendirmek adına önemli bir adım attı.

Türk-Japon ilişkilerinin 100. Yılı dolasıyla düzenleyecek olacağımız İKHAL BUNKASAİ etkinliği kapsamında Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin önde gelen isimleriyle bir araya geldik. Bu özel etkinliğe Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bekir Sami Yılmaz, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Z. Şahin ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mehmet Sunar’ı davet ettik.

Ayrıca, İstanbul Köy Hizmetleri olarak Türk Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile güçlü bir iş birliği başlatma hedefimiz doğrultusunda, ilk adımımızı attık. Protokol imzalamak için bir araya geldik ve ortak projelerde iş birliği yapma konusundaki kararlılığımızı bir kez daha dile getirdik. İnanıyoruz ki bu iş birliği, öğrencilerimizin bilimsel ve teknolojik alanlardaki potansiyellerini daha da geliştirmek için önemli bir fırsat sunacak.

18-03-2024

Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 18.03.2024 13:13 - Görüntülenme: 293