İKHAL - Erasmus+ Okuluyuz!

Projemiz Türkiye’de en yüksek puanı almıştır.

Okulumuz Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi, ERASMUS+ kapsamında başvurduğu K122 projesi için Ulusal Ajansın yaptığı değerlendirmede 87 Puan (Türkiye’de en yüksek) alarak 26.244 Euro hibe almaya hak kazanmıştır.

Biz 17’yiz

Program dahilinde gerçekleştireceğimiz “Biz 17’yiz” projemizin konusu “Birleşmiş Milletlerin 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri”dir. Bu kapsamdaki çalışmalara proje koordinatörlerimiz Almanca Öğretmeni Erkan Ören ve İngilizce Öğretmeni Özay Dikyol öncülüğünde başlanmıştır.

Almanya hareketliliği

Projemiz; Almanya, İtalya ve Hollanda’dan okullar ortaklığında gerçekleştirilecektir. Proje sürecinde ortak okullarımıza birer haftalık Öğrenci Hareketlilikleri düzenlenmesi planlanmaktadır. İlk hareketliliğin (Çalışma gezisi) Aralık ayının ilk haftasında Almanya’nın Burglengenfeld (Bayern) şehrine yapılması planlanmıştır.

Hazırlık ziyareti

Almanya’daki ortak okulumuz Johann- Michael-Fischer-Gymnasium’ dan okul müdür yardımcısı Ralph C. Okulumuza proje hazırlık ziyaretinde bulunmuştur. Misafirimiz Ralph C. , koordinatörlerimiz Erkan Ören, Özay Dikyol ve okul müdürümüz Dr. İbrahim Yılmaz ile proje hazırlık çalışmaları görüşülmüş ve tamamlanmıştır. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile tanışan Ralph C.’ ye öğrencimiz Begüm Çetinkaya okulumuzu tanıtmıştır.

20-09-202320-09-202320-09-202320-09-2023

Yayın: 20.09.2023 - Güncelleme: 20.09.2023 14:53 - Görüntülenme: 933