İKHAL - Okul Ortaklığı Programı Ocak Ayı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresi Faaliyeti

Ocak ayı ortak okul projesi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresi ölçme ve değerlendirme alanında öğrencilerin kendi başarı düzeylerini fark edebilmeleri, eksiklerin tamamlanıp daha iyi bir öğrenme yapılması adına senkronize hareket edebilmek maksatlı sınavda ortak soru paylaşımı yapmışlardır. 9. ve 10. Sınıf düzeylerinde 1’er soru , 11. Sınıf düzeyinde 2 soru olmak üzere iki okulda ortak sorular sorulmuştur. Sınav kağıtları ve ortak soru paylaşımı görseldeki sınav kağıtlarında görüldüğü şekilde yapılmıştır:

Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi ( 9. Sınıf 7. Soru, 10. Sınıf 7. Soru, 11. Sınıf 3. Soru B şıkkı ve 4. Soru ortaktır.)

Osmaniye Atatürk Anadolu Lisesi ( 9. Sınıf 6. Soru, 10. Sınıf 4. Soru, 11. Sınıf 5 ve 7. Soru ortaktır. )

Yazılı belgelerini indirmek için buraya tıklayın.

27-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 09:43 - Görüntülenme: 80