İKHAL - Parasız Yatılılık Ve Bursluluk Konusunda Öğrenci Anketi

Parasız yatılılık ve bursluluk işlemleri sürecinin işleyişine ilişkin öğrencilerin görüş talep ve önerilerini değerlendirilmesi amacıyla Öğrenci Anketi (Parasız Yatılılık ve Bursluluk Konusunda) başlığı ile  katılımın isteğe bağlı olduğu anket oluşturulmuştur.  Anket sorularına verilen cevapların sürecin iyileştirilmesine katkı sağlaması amacıyla değerlendirileceği, cevapların e anket modülü üzerinden alınacağı ve buradan alınan verilerin yalnızca denetim faaliyetleri kapsamında değerlendirme yapmak üzere kullanılacağı belirtilmiştir. Bu kapsamda Öğrenci Anketi (Parasız Yatılılık ve Bursluluk Konusunda) başlıklı anket Milli Eğitim Bakanlığı anket modülünde http://anket.meb.gov.tr  adresi üzerinden yayınlanmış olup anket formunun 27 Haziran 2022 tarihine kadar doldurmak üzere öğrencilerin doldurlamalarına açık kalacaktır. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Yayın: 24.06.2022 - Güncelleme: 24.06.2022 18:53 - Görüntülenme: 493