T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi

Okulumuz Öğrencilerinin kurduğu İKHAL GENÇ BAŞARI Şirketinin Çalışmaları







Girişimcilik ve İKHAL Genç Başarı Şirketimiz

 

Amacımız, gençlerin iş gücüne etkin katılımı, finansal okur yazarlık ve girişimcilik yeteneklerini arttırması projesi olarak girişimciliği teşvik etmektir. Okulumuzda İKHAL GENÇ BAŞARI Şirketimiz 2016 yılında kurularak faaliyetlerine başlamıştır. Genç Başarı Eğitim Vakfı, 1919 yılında Amerika'da kurulan 'JuniorAchievement (JA) /Genç Başarı'organizasyonuna bağlı olarak, Türkiye'de 1999 yılında kurulmuştur.

Okulumuz öğrencileri de MEB desteğiyle bu faaliyetlerde yer alıp İTÜ´de gerçekleştirilen Innovasyon kapına daha sonra MetLife Emeklilik ve Hayat, Genç Başarı Eğitim Vakfı işbirliği ile "girişimcilik ve sosyal inovasyon" konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Türkiye'de lise öğrencilerini iş dünyası ile buluşturan "Life Changer" adlı sosyal sorumluluk projelerinde yer almıştır.

 

 İKHAL GENÇ BAŞARI Şirketimiz 28 Mayıs BeylikdüzüTorium AVM de okulumuzu temsil ederek sosyal sorumluluk anlamında doğaya dost çantalar üretimi yapıp pazarlayarak 1 çanta bir fidan projesiyle geleceğe büyük bir adım atmıştır. Şirket faaliyetlerinin gönüllü öğrencilerle yeni projeler gerçekleştirerek hedeflerimize çok daha yaklaşacağımıza emininiz.

 

 




Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.05.2016 - Güncelleme: 19.01.2020 12:54 - Görüntülenme: 1986
  Beğen | 0  kişi beğendi