Tarihçe

İstanbul Köy Hizmetleri 18. Bölge Müdürlüğü arkası Anadolu Cad.No:4 KARTAL adresinde  kuruludur.

Okulumuz 1739 Sayılı Milli Eğitim temel kanununda belirtilen genel ve özel amaçlar doğrultusunda Türk Milletinin bütün fertlerinin Atatürk İnkılaplarına ve Anayasanın başlangıcında ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren, milli, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi;Orta Öğretim Genel Müdürlüğüne bağlı anadolu lisesi programı uygulayan bir orta öğretim kurumudur.Normal öğretim yapılmaktadır.

1993-1997 yılları arasında kurucu müdür olarak Ömer Niyazi BAYAM görev yapmış ve emekli olmuştur.

1999-2000 Eğitim ve Öğretim yılından itibaren Cengiz SALDIRANER okul müdürü olarak atanmış ve 2006-2007 öğretim yılı sonunda emekli olmuştur.

2007-2009 tarihleri arasında  İbrahim YAŞAR müdür olarak görev yapmıştır.

2009-2010 tarihleri arasında  Dr.Önder ARPACI müdür olarak görev yapmıştır.

2010-2019 yılları arasında  Halil İbrahim KAPAN müdür olarak görev yapmıştır.

2019' da İbrahim YILMAZ okul müdürü olarak görevine başlamış ve halen okul müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

Okulumuzda ağırlıklı yabancı dil İngilizce olup seçmeli Almanca okutulmaktadır.

Yayın: 03.12.2012 - Güncelleme: 28.05.2021 00:39 - Görüntülenme: 12011