Nis

Okulumuz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Kan Bağışı Kampanyası 27 Nisan Cumartesi günü 09:00-18:00 saatleri arasında Okulumuz bahçesinde yapılacak olup, tüm velilerimiz ve destek vermek üsteyen herkes davetlidir.

Nis

Mrt

Kartal İlçesi Girişimcilik Haftası Kutlama Töreni okulumuzda yapıldı. Törene Okul Müdürümüz, öğretmenler, öğrenciler ile Genç Başarı Vakfı Genel Müdürü Seçil Çelebi, Dr. Yüksel Bozkurt ve +90 dijital fabrika yöneticisi Cem Severcan katılmıştır. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Genç Başarı Vakfı Genel Müdürü Seçil Çelebi ´´Girişimcilik nedir?´´ Dr. Yüksel Bozkurt ´´Girişimcinin özellikleri´´ ve +90 dijital fabrika yöneticisi Cem Severcan ´´Dijital fabrika nedir ve 3D yazıcıların hayatımızdaki yeri´´ konusunda deneyimlerini paylaştı. Okulumuz Girişimcilik Kulübü faaliyetleri kapsamında kurula Egalite Şirketi Genel Müdürü Nisa Sezer geçen yılki yaptıkları çalışmalar ve katıldıkları etkinlikler ve bu yılki projeleri, Marmilas Şirketi Genel Müdürü Cemre Erol şirketlerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tören katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona ermiştir.

Mrt