İKHAL - Meslek Tanıtım Günleri

"İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi, öğrencilerini geleceğe hazırlarken farklı meslek dallarından uzmanları ağırlamaya devam ediyor. Son konuklarından biri ise değerli avukat Sayın Aylin Aytaç oldu.

Okulumuzun davetlisi olarak gerçekleşen etkinlikte, Avukat Aylin Aytaç, öğrencilere kendi meslek hayatından önemli tecrübelerini aktardı. Söyleşi formatında gerçekleşen sunum, öğrencilerin mesleki yolculuklarını şekillendirme sürecinde önemli bir adım oldu. Sayın Aylin Aytaç'ın paylaştığı deneyimler, adaletin önemi ve hukukçu olmanın sorumlulukları üzerine yapılan bu keyifli söyleşi, öğrencilerin zihinlerinde derin izler bıraktı.

Avukat Aylin Aytaç’a okulumuza yaptığı değerli ziyaret ve öğrencilerimize sunduğu bilgi birikimi için teşekkür ederiz. Geleceğin hukukçularını aydınlatan bu özel buluşma, öğrencilerimizin mesleki hedeflerine ulaşmalarında önemli bir kilometre taşı oldu.

16-04-202416-04-202416-04-2024

Yayın: 16.04.2024 - Güncelleme: 16.04.2024 22:47 - Görüntülenme: 110