Ock

Çevre  Koruma   Kulubü`nün  çalışmaları   kapsamında   oklulumuzdaki  ağaçların  envanteri  çıkarılmıştır. Okulumuzda  yaklaşık  50   tür   ağaç  bulunmaktadır.

Ara

Bugünün Köylüleri, yarının doktorlarıyla ÇAPA ruhunu teneffüs ettiler. Bizleri ağırlayan Sayın Doç.Dr. Atilla USLU´ya çok teşekkür ederiz.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Etkinliği tüm sınıflarımızda kutlandı. İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi Ailesi yerli malı haftasında dengeli sağlıklı, yerli beslenme yarışı için seferber oldu.

Ara

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsaminda öğrencilerimize yönelik "Adölesan Dönemde Beslenme ve Bilişsel Aktivite" konulu konferans Diyetisyen Mücahit USLU tarafindan 28 Kasım 2017 saat 10.30´da Okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Diyabet Haftası Etkinliği çerçevesinde okulumuzdaki tüm sınıflara, "Çocuklarda Diyabet", "Çocuklarda Pişmanlık ve Sağlıklı Beslenme" ve "Cocuklarda Diyabet" kamu spotu izlettirildi.

Okulumuz öğretmenimiz Nermin GÖKTÜRK, Aybüke MANAV KIR, Emine Berna CAN, Türkan KIRIMLIOĞLU tarafından hazırlanan programda öğrencilerimiz tarafından şiirler okundu.

18 Kasım 2017 günü Müdür Yardımcımız Selami TÜKENMEZ, Matematik Öğretmeni Zeynep GÜL ÇELİK ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Mehme İlkay KAYA eşliğinde düzenlenen Ankara gezimiz eğlenceli ve duygu dolu geçti.

Her 10 Kasım´da olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimiz, okul bahçemizde bulunan Atatürk Büstü´ne papatya ve karanfil bırakıp anı defterine hislerini yazarak güne başladılar. Saat dokuzu beş geçe, okul bahçemizde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Atatürk'ü Anma törenimiz, Edebiyat Öğretmeni Nermin GÖKTÜRK´ün hazırladığı program ile devam etti.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası kapsamında okulumuz konferans salonunda düzenlediğimiz programda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz o geceyi tekrar hatırladılar.

Ekm

Okulumuzda 2.Geleneksel Aşure Günü etkinliği 6 Ekim 2017 Cuma günü Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla düzenlendi.