Nis

14-15 Nisan tarihlerinde, Marmara kolejinde İstanbul genelinde liseler arası gerçekleştirilen Scrabble turnuvasında, okul puanına göre 470 puanla okulumuz İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi birinci, 410 puanla Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi ikinci, 370 puanla Kabataş Lisesi üçüncü olmuştur.

Bireyselde, okulumuz İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesinden Elif Sena Yaman ikinci, ve yine Berat Özmen üçüncü olmuşlardır.

Nis

Mrt

Okulumuz  ingilizce kulübü tarafından düzelenen ve bu yıl 8.cisi yapılacak olan Kartal İlçesi  liseler arası SCRABBLE turnuvası başlamıştır.  Katılan tüm okullara başarılar dileriz.

Mrt

Doğumu 1996 yılında bilim dünyasında çığır açan Dolly'nin babası Prof. Wilmut Yeditepe Üniversitesine konuk oldu. Halen Edinburg Üniversitesi'nde akademisyenlik yapan Prof. IanWilmut, bilim dünyasında açtığı yeni yolu, Dolly'ninhikayesini ve günümüzde devam eden çalışmalarını "Klonlama Teknolojisinden Hastalıkların Tedavisine, Dolly'nin Hikayesi" başlıklı konferans ile Yeditepe Üniversitesi öğrencileri ve bilim meraklılarıyla paylaştı.

Mrt

Okulumuz 11/A-B-F sınıfı öğrencileri ve İngilizce Öğretmeni Huriye Derelioğlu'nun önderliğinde İngilizce Şiir Dinletisi 2 Mart 2016 günü saat 13:00'te Okul Müdürü Halil İbrahim KAPAN, Okul öğretmenlerimiz, görevli öğrencilerimizin velileri ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.