Ara

Erasmus+ projesi kapsamında, Almanya, Türkiye ve Hollanda ortaklığında oluşturulan, 2023-1-TR01-KA122-SCH-000163574 numaralı, “Biz 17’yiz” başlıklı projenin birinci hareketliliği için Okul Proje Koordinatör Öğretmeni Özay DİKYOL, İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi Okul Müdürü Dr. İbrahim YILMAZ, Biyoloji Öğretmeni Nazan ALTUNALAN, Almanca Öğretmeni Reyhan KETENCİ TARLACI ve İngilizce öğretmeni Perihan RODOPLU refakatindeki öğrenciler Begüm ÇETİNKAYA, Yunus Emre BARLI, Kerem ERÜLKEN, Duru BAYRAM, Miray İrem ORGUN, Eren ESER, Oğuzhan Ferit ALHAN, Halil AKPINAR, Nisa Naz ÖZKÖSEOĞLU, Ecenur ÖZDEMİR, Işıl KARACAN, Ayşe Özge DULUNDU, Sıla Beril OLCAY, Nisan Yağmur TANRIKULU ve Emir Muhammed GÜLER’den oluşan proje ekibi Almanya’nın Burglengenfeld şehrinde proje ortağı olan JMF (Johann-Michael-Fischer)  Gymnasium da 03-09 Aralık 2023 tarihleri arasında   Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir 17 Gelişme Hedefinin yaygınlaştırılması için ortak okullarla şehirde bulunan hedef organizasyonlara geziler gerçekleştirdik, videolar çektik ve 17 Sürdürülebilir hedefin  gerçekleşmesine nasıl yardımcı olduklarına dair sunumlar yaptık.

Ara