6 Eylül 2021 tarihinden bugüne yüz yüze eğitim ile devam ediyoruz.

Geride kalan süre boyunca öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Kovid-19 tedbirlerine dikkat etti.

Sürece katkı sunan öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okullardaki yüz yüze eğitim öğrencilerimiz için keyifli bir öğrenme ortamı sunmaktadır.

Bu sürecin kesintiye uğramaması için hepimiz sorumluluklarımızı bilelim ve bunlara hassasiyetle uymaya devam edelim.

Ara

2021-2022 Öğretim Yılı I. Dönem Genel Veli Toplantısı 11 Aralık 2021 Cumartesi 14.00-15.30 Saatleri arasında okulumuzda yapılacaktır.

Toplantılar sınıflarda sınıf rehber öğretmenleri ile başlayıp ders öğretmenlerinin sınıflarda velilerle bir araya gelmesi şeklinde devam edecektir.

6 Eylül 2021 tarihinden bugüne yüz yüze eğitim ile devam ediyoruz.

Geride kalan 2.5 ay boyunca öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Kovid-19 tedbirlerine dikkat etti.

Ekm

İKHAL Veli Akademilerin ilki Akademik Başarı ve Meslek Seçimi konusu ile başlıyor.

Okul Rehber Öğretmenimiz Aysel Terzioğlu'nun semineri 25 Ekim 2021 Pazartesi Saat 19.00'da çevrimiçi olarak gerçekleşecektir.

Etkinliğin erişim bilgileri, Meeting ID: 5111856883 Passcode: 10987

Sayın Veli, Sevgili Öğrenci;

6 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze eğitime tekrardan merhaba demiştik.

Geride kalan 5 hafta boyunca öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Kovid-19 tedbirlerine dikkat etti.

Değerli Öğretmenlerimiz ve Velilerimiz;

2O2I-2O22 Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 23 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 11:30'da İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi Okul Yemekhane Salonu'nda yapılacaktır,

Söz konusu toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 2.Toplantı 30 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 11:30'da aynı yerde yapılacaktır. Katılımınızı rica ederiz.