Eyl

Tüm öğrencileriimiz tarafından doldurulması gereken  Öğrenci Tanıma Formu 'na buradan ulaşa bilirsiniz.

Sayın Veli, Sevgili Öğrenci;

6 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze eğitime tekrardan merhaba demiştik.

Geride kalan iki hafta boyunca öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Kovid-19 tedbirlerine dikkat etti.

Sürece katkı sunan öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okullardaki yüz yüze eğitim öğrencilerimiz için keyifli bir öğrenme ortamı sunmaktadır.

Bu sürecin kesintiye uğramaması için hepimiz sorumluluklarımızı bilelim ve bunlara hassasiyetle uymaya devam edelim.

Eyl

Değerli 10. Sınıf Velilerimiz, okulumuza tekrar hoş geldiniz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı hepimiz için hayırlı olmasını dileriz.

Okulumuzda 20.09.2021-30.09.2021 tarihlerinde her bir sınıf için aynı saat diliminde olmak üzere 15:15-16:00 saatleri arasında 10. Sınıflarımıza yönelik Veli Tanışma Toplantıları yapılacaktır.

Toplantılar okul bahçemizdeki açık alanda yer alan çardakta maske-mesafe kurallarına uygun bir şekilde icra edilecektir.

10. Sınıf Velilerimizi aşağıdaki takvime göre okulumuza bekliyoruz.

Sayın Veli, Sevgili Öğrenci;

2021 Öğretim Yılı hazırbulunuşluk sınavları 18-19 Eylül 2021 tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günleri uygulanacaktır.

Sınavlara EBA üzerinden öğrencilerimiz kendi hesapları ile giriş yapacaklardır.

Sınavların sonuçları not vs. ile değerlendirilmeyecektir. Sonuçlar öğrencilerimizin kazanım eksiklerinin tespitine yöneliktir.

Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin sınav sonuç durumlarına göre öğretim programlarında güncelleme yapacaktır.

Sayın Veli, Sevgili Öğrenci;

6 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze eğitime tekrardan merhaba demiştik.

İlk hafta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Kovid-19 tedbirlerine dikkat etti.

Sayın Veli, Sevgili Öğrenci;

6 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze eğitime tekrardan merhaba diyeceğiz.

Bu sürecin kesintiye uğramaması için hepimiz sorumluluklarımızı bilelim ve bunlara hassasiyetle uyalım.

12. Sınıf Öğrenci ve Velilerimizin Dikkatine;

2021-2022 Öğretim Yılında, 06 Eylül 2021-10 Haziran 2022 tarihleri arasında, okulumuzda DYK Programı yürütülecektir. Yüz yüze uygulanacak bu program üniversite sınavlarına hazırlık bakımından öğrencilerimize önemli katkı sunmaktadır. Takvime göre iş ve işlemlerin takip edilmesini rica ederiz.

Öğrenci Tanıma Formu

Sayın Veli, Sevgili Öğrenciler;

Uzun bir aradan sonra okullarımız öğrenci ve öğretmenleri ile buluşacaktır. Bu durum hepimizin mutluluğudur. Ders programımız, açıklamalar, pandemi kuralları ve yüz yüze eğitime katılım beyanları doğrultusunda bu süreci sağlıklı bir şekilde geçirmek içten temennimizdir.

May

Sevgili Öğrenciler, kıymetli bir emek sonucu hazırlanan EBA TV programları, uzaktan ve yüz yüze derslerimiz için önemli bir destektir. Geçmiş konularımızı da "geçmiş ders videolar" linkinden tekrar edebilirsiniz.

May

Sayın Veli, Milli Eğitim Bakanlığımızın 11 Mayıs 2021 tarihli bilgilendirmesine göre II. Dönem I. Ortak Sınav ve Telafi Sınavlarımızın programı çıkarılmıştır.